Philips bandrecorder accesoiresaccesoires.htmlhttp://livepage.apple.com/shapeimage_1_link_0

Mijn naam is Frits Bolsenbroek en ik verzamel en reviseer oude Philips bandrecorders. Mijn fascinatie voor deze bandrecorders begon toen ik nog heel klein was. Elke keer wanneer mijn vader zijn bandrecorder liet spelen stond ik er met grote ogen bij. Al snel kreeg ik mijn eigen bandrecorder en daarmee was het hek van de dam....

Op deze site vindt u alleen informatie over de bandrecorders van Philips die van 1950 tot 1982 werden geproduceerd.

Heeft u een Philips bandrecorder en wilt u meer informatie over het model? Zoek dan het typenummer even op. Bij de "EL" modellen staat het op het typeplaatje in het snoervak. Bij de "N" modellen staat het op het koppendeksel of ergens op de bovenplaat.

Is uw bandrecorder defect? Kijk dan op de reparatie en onderdelen pagina. Daar kunt u kijken of er nieuwe snaren voor uw recorder te bestellen zijn en kunt u eventueel hulp vragen bij reparaties.

Bent u op zoek naar een Philips bandrecorder of bent u van plan er een aan te schaffen? Kijk dan eens op de te koop pagina. Ik heb regelmatig diverse Philips bandrecorders staan die geheel nagekeken zijn  en waar u nog jaren plezier van kan hebben.

Nog een ding voor de vele mensen die denken dat ik uit Belgie kom. Slechts het account van deze site is Belgisch. Ik ben een Nederlander en woon ook in Nederland. Dit om verwarring te voorkomen. Uiteraard is hulp en verzending van snaren ook naar het buitenland mogelijk.

Ik wens iedereen veel plezier bij het bekijken van deze website.

Voor vragen of tips kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn mail bandrecorder.be@hotmail.nl